Облицовка Каменна изложба 2024 Зареждане...

Облицовка Каменна изложба 2024 Зареждане...

27 Mar 2024

Скъпи приятели

Имаме удоволствието да поканим вас и вашите представители на компанията да посетите нашия щанд на изложението COVERINGS STONE EXHIBITION 2024, водещото събитие за индустрията за керамични плочки и естествен камък в Северна Америка, където ще покажем най-новите ни продукти и иновации.

As one of the leading manufacturers of Artificial Quartz in China/Malaysia/Thailand/America, we have developed a new series of products that offer превъзходен дизайн, високо качество и екологичен features. These products have been well received by our customers and have won several awards in the industry.

Бихме искали да споделим с вас подробностите и ползите от нашите нови продукти и да проучим възможностите за сътрудничество и партньорство. Ние вярваме, че нашите продукти ще отговарят на вашите нужди и очаквания и ще ви помогнат да спечелите конкурентно предимство на вашия пазар.

Exhibition Center: ПОКРИТИЯ | Атланта--2024 Каменна изложба

Номер на щанда: 437-479

Date: ОТ АПР. 22 от АПР. 25, 2024

Моля, потвърдете присъствието си, като отговорите на този имейл или ни се обадите на +86-15080341449. Очакваме с нетърпение да ви видим на изложението и да проведем ползотворна дискусия с вас.

Благодаря ви за вниманието и интереса.

Искрено

ГОЛДТОП СТОУН КО, ООД

Търсите най-добрия партньор за следващите си строителни работи?